Kørelærer

Mød dine nye kørelærere. Vi er her for at hjælpe dig
med at få dit kørekort til Bil eller MC.

Sven Haugstrup

Mit navn er Sven Haugstrup. Jeg er gift med Marianne. Vi har to børn, Henriette og Rasmus. Jeg bestod kørelærereksamen den 12. november 1998 i Odense.

Oprindelig er jeg matematisk student fra Rødkilde Gymnasium, Handelsstudent fra Vejle Handelsskole, HD i finansiering fra Handelshøjskolen i Århus. Kampsoldat ved den kgl. Livgarde.

I næsten 10 år beskæftigede jeg mig med værdipapirhandel i banksektoren. Blev bl.a. fondschef i en mindre vestjysk bank. Har været selvstændig siden 1. oktober 1992.

Min undervisning er personlig med brug af projektor, overheads og tavle. På den måde sikrer jeg, at alle forstår det pensum, man skal igennem.

Jeg underviser ca. 200 elever om året. Det er samtidigt det maksimale antal elever, jeg ønsker, idet der også skal være plads til andet i livet.

Derfor tilmeld dig i god tid, for der kan være venteliste.

Den 17. juni 2008 bestod jeg kørelærereksamen til motorcykel. Derfor tilbyder jeg også køreundervisning til MC i perioden februar til november.
Endvidere arbejder jeg hele tiden på at forbedre netkørekort.dk, som er mit lille projekt. Men ting tager tid.

Inger Guldbrand Jørgensen

Mit navn er Inger Guldbrand Jørgensen, ejer af Guldbrand Køreskole, bosat i Vejle. Jeg er 56 år og har arbejdet som kørelærer i de sidste 13 år. Jeg har kørt de sidste mange år i både Vejle og Horsens.

Min baggrund er en pædagogisk uddannelse, og jeg har altid nydt at arbejde med børn og unge.

Ud fra nøgleordene nærvær og tryghed valgte jeg i 2013 at starte min egen køreskole.

I år 2020 valgte jeg at indgå i teamet hos Sven og Citykøreskolen.

I undervisningen lægger jeg vægt på, at du som elev føler dig tryg i bilen og i trafikken.

Thomas Bentsen

Mit navn er Thomas Bentsen og jeg er bosiddende i Vejle. Jeg har en datter på 14 år.

Jeg bestod kørelærereksamen den i december 2004 i Århus. Derefter startede jeg som kørelærer i Silkeborg sammen med en kørelærerkollega. Efter et par år gik jeg solo og startede en ny køreskole i Tørring og drev den indtil 2014.

Grunden til at jeg stoppede i Tørring var at jeg i 2013 var startet på jurauddannelsen. Jurauddannelsen blev færdiggjort i 2019 ved Syddansk Universitét i Odense, så dermed må jeg kalde mig cand.jur.

Sideløbende med jurauddannelsen har jeg arbejdet som kørelærer for Citykøreskolen i Vejle, hvilket jeg er rigtig glad for.

Jeg bestræber mig meget på at levere den bedste undervisning, da det er vigtigt for din, min og alles trafiksikkerhed. Jeg forsøger altid at gøre det på en rolig og tryg måde, hvor der også skal være plads til smil og dårlige jokes.

Jeg ser frem til at give jer den bedst mulige undervisning.

ER DU KLAR TIL AT KOMME UD OG KØRE?

Vi hjælper dig gerne helt i mål med både kørekort til Bil eller MC.